Győztesek az objektív mögött

A Munkácsy Mihály Múzeumban 2024. augusztus 8-án, csütörtökön 17 órai kezdettel „Győztesek az objektív mögött” címmel időszaki fotókiállítás nyílik. A kiállítótérben ezúttal a „Békés Vármegye Természetfotója 2023” fotópályázat felnőtt és ifjúsági kategóriájának nyertesei, Kesztyüs András és Somogyi Martin önálló tárlatai láthatóak. A megnyitó rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nevezési határidő meghosszabbítva – „Békés Vármegye Természetfotója 2024” pályázat

Tájékoztatjuk a pályázat benyújtásában érdekelteket, hogy a nevezési határidőt a pályázók kérésére meghosszabbítottuk! A pályázati fotókat, valamint a nevezési lapokat 2024. augusztus 14-ig (szerda) a bekesvarmegyetermeszetfotoja@gmail.com e-mail címre várjuk. A felhívás és a nevezési lap elérhető itt ⬇️ Letölthető nevezési lap A nagyításhoz kattintson a képekre!  

Ingyenes tárlatvezetés A Mi háborúnk – Békés vármegyei történetek a II. világháborúból kiállításban

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2024. augusztus 10-én, szombaton 16.00-tól újra ingyenes tárlatvezetésre invitáljuk a történelemkedvelőket A Mi háborúnk – Békés vármegyei történetek a II. világháborúból című időszaki kiállításban.A látogatókat ezúttal is dr. Bácsmegi Gábor régész, a kiállítás kurátora kalauzolja majd, aki a háborúban részt vettek személyes történeteinek felelevenítésével, felbecsülhetetlen értékű tárgyegyüttesek bemutatásával, illetve a…