Fajátékkészítő foglalkozás

A Schéner Mihály születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi kiállításunkhoz kapcsolódóan 2023. július 22-én, szombaton 10.00–13.00 között kézműves családi délelőttre várjuk az ügyes kezű érdeklődőket múzeumunk Lenkefi Termébe. A foglalkozás részvételi díja: 500 Ft/fő

Zárva lesz a Gabonamúzeum

Tájékoztatjuk a tisztelt látogatókat, hogy 2023. július 15-én, szombaton a Gabonamúzeum zárva tart. A kiállítóhely 2023. július 18-án, kedden 9.00-tól várja ismét az érdeklődőket. Szíves megértésüket köszönjük.

Jubileumi Schéner kiállítás nyílik

Schéner Mihály születésének 100. évfordulóján múzeumunk jubileumi kiállítással tiszteleg a Kossuth-díjas képzőművész, játék- és bábtervező előtt. A tárlat ünnepélyes megnyitóját 2023. július 13-án, csütörtökön 17 órától a Pátkai Ervin Teremben rendezzük meg. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várunk! A nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!  

Zseblámpás tárlatvezetés a váci múmiák között

A Múzeumok Éjszakáján tapasztalt hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2023. július 12-én, szerdán 17.00-tól újabb zseblámpás tárlatvezetésre invitáljuk a látogatókat a „Rejtélyek, sorsok, múmiák” című időszaki kiállításban Váncsa Klára természettudományos muzeológus, a tárlat helyi kurátora közreműködésével. A programon a kiállításra szóló belépőjegy megváltásával vehetnek részt az érdeklődők.