Ingyenes szaktárlatvezetés a Hazafias festészet² – Munkácsy Mihály Honfoglalása c. kiállításban

2024. május 7-én, kedden 17.00-tól ingyenes kurátori szaktárlatvezetésre invitáljuk a művészetkedvelőket. A tartalmasnak ígérkező program során múzeumunk kiemelt időszaki kiállításának érdekességeivel Gyarmati Gabriella művészettörténész tolmácsolásában ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A programon a kiállításra szóló megváltott belépőjeggyel vehetnek részt a látogatók.

Fotópályázat – Békés Vármegye Természetfotója 2024

A Munkácsy Mihály Múzeum ismét kiírja a tavalyi évben hagyományteremtő szándékkal meghirdetett természetfotó pályázatát, melyre amatőr fotósok munkáit várjuk ifjúsági és felnőtt korcsoportok szerint. A pályázat célja az, hogy a képek által bemutassuk Békés vármegye természeti környezetének szépségeit, természeti értékeit, ugyanakkor az ezekkel kapcsolatos esetleges problémákra is felhívjuk a figyelmet. A pályázati felhívás az alábbi…

Szent György-napi kalandozások a Gabonamúzeumban!

A Munkácsy Mihály Múzeum a Tájházak Napja alkalmából szeretettel várja a családokat 2024. április 27-én, szombaton 14.00 órai kezdettel a Szent György-napi kalandozások a Gabonamúzeumban! című rendezvényére, a Gyulai út 65. szám alatt található Csabai Tanya és Gabonatermesztés-történeti Kiállítóhelyre. A program INGYENESEN látogatható! Minden rendezvényre érkező látogató ingyen tombolajegyet kap.   A nagyobb méretben való…

45. Városi Gyermekrajz Kiállítás

Április 20-án, szombaton 11 órától a Munkácsy Mihály Múzeum Pátkai Ervin kiállítóterme ad otthont a 45. Városi Gyermekrajz Pályázat eredményhirdetésének és a kiállítás megnyitó ünnepségnek. A Sport és egészséges életmód című 45. Városi Gyermekrajz Kiállítás 2024. április 20. – május 26. között  tekinthető meg a Munkácsy Mihály Múzeumban. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Újra ingyenes tárlatvezetés a Hazafias festészet² – Munkácsy Mihály Honfoglalása c. kiállításban

2024. április 13-án, szombaton 16.00-tól ingyenes kurátori szaktárlatvezetésre várunk minden kedves érdeklődőt a Munkácsy Mihály Múzeumba! A Hazafias festészet² – Munkácsy Mihály Honfoglalása című kiemelt időszaki kiállítás érdekességeivel Gyarmati Gabriella művészettörténész tolmácsolásában ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A programon a kiállításra szóló megváltott belépőjeggyel vehetnek részt a látogatók.